Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Vanaf februari 2024

Wie zijn wij?

Koersgenoten is een full-service B2B marketing bureau voor positioneren, werven en activeren van klanten. We verbinden merken met mensen. Onze dienstverlening is volledig gericht op het bouwen van duurzame klantrelaties. Door het combineren van klantdata, creativiteit, relevantie communicatie en de nieuwste digitale marketing technieken richten we voor onze opdrachtgevers data-driven marketingprocessen in. Door marketing als proces in te richten, bieden we regie op de klantreis en daarmee inzicht in de resultaten van het geïnvesteerde marketing budget.

De kracht van de relatie

In alles wat we doen, gaan we uit van de ‘kracht van de relatie’. Organisaties met sterke klantrelaties presteren beter. Ze hebben meer merkambassadeurs, halen meer uit hun bestaande klanten en trekken meer nieuwe klanten aan. Om een relatie op te bouwen, moet je in contact zijn met je doelgroep. Wij zien ieder klantcontact dan ook als een kans, een kans om een klant te winnen of te verliezen.

Samen het beste eruit halen, daar krijgen we energie van

Samen met onze opdrachtgevers richten we journeys in, voeren we experimenten uit en sleutelen we aan de communicatie boodschap. Door het combineren van data-driven marketing, communicatieve stopkracht, inzet van growth hacking methodieken en neuro marketing principes realiseren we onomkeerbare resultaten voor en samen met onze opdrachtgevers. Samen het beste eruit halen, daar krijgen we energie van.

Een greep uit onze klantenkring

  • Jotem Waterbehandeling

  • Schmits Chemical Solutions

  • Prolock Oeverbescherming

  • Intergas Verwarming

  • Ergolift Gevelonderhoudsinstallaties

De opdracht

Tijdens deze stage zal je meelopen met ons team en alle facetten van onze dienstverlening mee krijgen. Samen met je collega’s ga jij werken voor de verschillende projecten en help jij mee aan het behalen van mooie resultaten. Je verdiept je in communicatie vraagstukken, data-driven marketing en growth-hacking en denkt mee over de uitvoering hiervan binnen ons bedrijf.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die het geen probleem vindt zelfstandig te werken, maar ook goed functioneert binnen een team. Je bent pragmatisch en zoekt overal naar een passende oplossing. Wanneer het wat lastig is, ben jij vindingrijk genoeg om alsnog een probleem te verhelpen. Je zet je creativiteit hier ook graag voor in.

Daarnaast ben jij:

  • Vanaf februari 2024 fulltime beschikbaar

  • Een HBO/WO-student (voorkeur opleiding richting marketing en/of communicatie)

  • Gepassioneerd over hoe je een klantrelatie kunt verbeteren

  • Affiniteit met social media, data en microsoft programma's (Word, PowerPoint, Excel)

  • Op de hoogte van trends en innnovaties op het gebied van marketing en communicatie

Wat bieden wij?

Koersgenoten biedt een stageplek aan HBO/WO studenten die het gaaf vinden onder gedompeld te worden in de huidige wereld van marketing communicatie. Een wereld waarin de laatste inzichten worden toegepast om het maximale rendement uit marketing te halen. Waarin marketing gecombineerd wordt met big data, stopkracht, marketing automation en andere spannende innovaties.

Bij Koersgenoten werk je samen met een ervaren marketeers, die je zullen begeleiden. Afhankelijk van de opdrachtgever en jouw eigen inbreng worden de werkzaamheden bepaald. Daarnaast krijg je een passende stagevergoeding.

Koersgenoot worden?

Wil jij onze nieuwe stagiair(e) worden? Stuur dan je gegevens, korte motivatie en CV naar ronald@koersgenoten.nl o.v.v. “stage plaats” en wij nemen contact met je op!