marketeers voor de maak

Ons DNA

maakindustrie

Volhoudbaar groeien

Wij zijn marketeers voor de maak, koersvaste merkdenkers. We helpen ondernemers uit de (maak-)industrie om volhoudbaar te groeien. Daarmee bedoelen we groei die op lange termijn vol te houden is voor jouw bedrijf, maar ook voor de wereld om je heen. Groei waarbij winst, mens en omgeving in evenwicht zijn, zodat de onderneming bijdraagt aan een toekomstbestendige wereld voor iedereen.

De opdracht

Onze ervaring voor jouw groei

De maakindustrie kent een schat aan innovatieve oplossingen die antwoord geven op concrete problemen en daarmee de wereld een stukje beter kunnen maken. Als marketeer voor de maak, zetten we onze jarenlange ervaring en expertise in om ondernemers in de (maak)industrie te laten groeien. Groeien in duurzaamheid, met aandacht voor mens en milieu. Maar ook groeien in winst, zodat je ruimte hebt om te investeren in de toekomst. We noemen dit volhoudbaar groeien, een missie waar we iedere dag vol energie aan werken.

Merkwaardige verhalen

Wereldberoemd bij jouw doelgroep

Groeien doe je samen. Groeien is het resultaat van samenwerken en verbinden. Onze belangrijkste opdracht is het verbinden van het innovatieve aanbod uit de maakindustrie met de toenemende vraag uit de wereld naar toekomst bestendige oplossingen. Zo helpen we ondernemers om hun innovaties en oplossingen bij de juiste mensen wereld beroemd te maken.

Afstudeeropdracht

Bereiken, boeien en binden

Met behulp van data en digitale tools gaan we opzoek naar de meest kansrijke doelgroepen. Door data te combineren met slimme marketingtechnieken richten we vervolgens de sales funnel in om jouw doelgroep te bereiken, te boeien én te binden. Digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet. Want hoewel we hoogstaande techniek gebruiken verliezen we de kracht van relaties nooit uit het oog. Het zijn tenslotte de mensen die het verschil maken.

Inleiding

Vertrouwen, het mooiste cadeau

Een klant vertelt je niet meteen bij de eerste kennismaking wat er echt speelt binnen zijn bedrijf. Pas na een tijdje durf hij je te vertellen over zijn worstelingen, pijntjes en problemen of vertelt hij over de kansen die hij in zijn markt ziet. Nu kun je hem echt helpen, omdat hij je vertrouwt. Dat vertrouwen is het mooiste cadeau dat een klant je kan geven.

Home

De klantreis

Succesvolle marketing is geen toeval maar een keuze, cliché maar o zo waar. Koersgenoten richt marketing in als een proces, in marketing termen ook wel de klantreis genoemd. Een reis die start vanaf de eerste kennismaking en eindigt op het moment dat iemand een loyale klant is geworden, een fan. Digitalisering van de klantreis is onmisbaar bij het aansturen van het klantcontact.

Onze aanpak

Onze aanpak

Het levert onmisbare klantdata en inzicht op, nodig voor de aansturing van de marketingacties. Wie niet vindbaar is in Google, geen website heeft die converteert en de marketing niet naadloos heeft aangesloten op sales wordt door concurrenten voorbij gestreefd. Door het combineren van klantdata, creativiteit, relevante communicatie en de nieuwste digitale marketing technieken helpen we ondernemers te groeien. Meer weten hoe we een klantreis inrichting? Vul dan het onderstaande formulier in.

Vertrouwen vervolg

Nieuwsgierig?

Wij verbinden merken met mensen. Onze dienstverlening is volledig gericht op het bouwen van duurzame klantrelaties. We zien elk klantcontact als een kans, een kans om de klant te winnen of te verliezen. Nieuwsgierig hoe we jouw klantrelaties duurzamer kunnen maken? Bel of mail me.

Contactformulier

Onze ambassadeurs