marketeers voor de maak

Koersvaste merkdenkers

maakindustrie

Volhoudbaar groeien

Wij zijn marketeers voor de maak, koersvaste merkdenkers. We helpen ondernemers uit de (maak-)industrie om volhoudbaar te groeien. Daarmee bedoelen we groei die op lange termijn vol te houden is voor jouw bedrijf, maar ook voor de wereld om je heen. Groei waarbij winst, mens en omgeving in evenwicht zijn, zodat de onderneming bijdraagt aan een toekomstbestendige wereld voor iedereen.

De opdracht

Aan boord

De maakindustrie kent een schat aan innovatieve oplossingen die antwoord geven op concrete problemen en daarmee de wereld een stukje beter kunnen maken. Wij zetten ons in om mensen met merken te verbinden en andersom. Hier komen belangrijke resultaten bij kijken, zoals: het positioneren van merken, het genereren van leads en het behouden van klanten.

Je kunt ons eigenlijk vergelijken met een boot. We hebben de beste schippers aan boord en alle facetten in huis om een wereldreis te maken. De kapitein is jouw vaste aanspreekpunt en helpt je met sturen. Jij houdt het kompas in je hand en we varen samen de juiste kant op. De motoren kun je zien als digitale tools om de juiste snelheid te bepalen. Zo ga je zien dat varen best leuk is!

Merkpositionering

Hoe maken we vaart?

Simpel, door marketing in te richten als een proces. Net zoals jij je productieproces op orde hebt. Succesvolle marketing is geen toeval maar een keuze, cliché maar o zo waar. Hierbij vinden we het belangrijk dat de fundering staat. Uiteraard helpen we je met kiezen en geloven we dat we door effectief samen de beste resultaten behalen.

Merkwaardige verhalen

Opvallen bij jouw doelgroep

Groeien doe je samen. Groeien is het resultaat van samenwerken en verbinden. Onze belangrijkste opdracht is het verbinden van het innovatieve aanbod uit de maakindustrie met de toenemende vraag uit de wereld naar toekomst bestendige oplossingen. Zo helpen we ondernemers om hun innovaties en oplossingen bij de juiste mensen wereldberoemd te maken.

Afstudeeropdracht

Bereiken, boeien en binden

Door gebruik te maken van data en digitale tools gaan we opzoek naar de meest kansrijke doelgroepen. Door data te combineren met slimme marketingtechnieken richten we vervolgens de sales funnel in om jouw doelgroep te bereiken, te boeien én te binden. Digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet. Want hoewel we hoogstaande techniek gebruiken verliezen we de kracht van relaties nooit uit het oog. Het zijn tenslotte de mensen die het verschil maken.

Inleiding

Vertrouwen, het mooiste cadeau

Een klant vertelt je niet meteen bij de eerste kennismaking wat er echt speelt binnen zijn bedrijf. Pas na een tijdje durft hij je te vertellen over zijn worstelingen, pijntjes en problemen of vertelt hij over de kansen die hij in zijn markt ziet. Nu kun je hem echt helpen, omdat hij je vertrouwt. Dat vertrouwen is het mooiste cadeau dat een klant je kan geven.

Home

De klantreis

Succesvolle marketing is geen toeval maar een keuze, cliché maar o zo waar. Koersgenoten richt marketing in als een proces, in marketing termen ook wel de klantreis genoemd. Een reis die start vanaf de eerste kennismaking en eindigt op het moment dat iemand een loyale klant is geworden, een fan. Digitalisering van de klantreis is onmisbaar bij het aansturen van het klantcontact.

Onze aanpak

Onze aanpak

Het levert onmisbare klantdata en inzichten op, nodig voor de aansturing van de marketingacties. Wie niet vindbaar is in Google, geen website heeft die converteert en de marketing niet naadloos heeft aangesloten op sales wordt door concurrenten voorbij gestreefd. Door het combineren van klantdata, creativiteit, relevante communicatie en de nieuwste digitale marketing technieken helpen we ondernemers te groeien. Meer weten over hoe we een klantreis inrichten? Vul dan het onderstaande formulier in.

Contactformulier

Onze ambassadeurs