Ben jij de afstudeerder die wij zoeken? Vanaf februari 2024

Wie zijn wij?

Koersgenoten is een full-service B2B marketing bureau voor positioneren, werven en activeren van klanten. We verbinden merken met mensen. Onze dienstverlening is volledig gericht op het bouwen van duurzame klantrelaties. Door het combineren van klantdata, creativiteit, relevantie communicatie en de nieuwste digitale marketing technieken richten we voor onze opdrachtgevers data-driven marketingprocessen in. Door marketing als proces in te richten, bieden we regie op de klantreis en daarmee inzicht in de resultaten van het geïnvesteerde marketing budget.

In alles wat we doen, gaan we uit van de 'kracht van de relatie'

Organisaties met sterke klantrelaties presteren beter. Ze hebben meer merkambassadeurs, halen meer uit hun bestaande klanten en trekken meer nieuwe klanten aan. Om een relatie op te bouwen, moet je in contact zijn met je doelgroep. Wij zien ieder klantcontact dan ook als een kans, een kans om een klant te winnen of te verliezen. Samen met onze opdrachtgevers richten we journeys in, voeren we experimenten uit en sleutelen we aan de communicatie boodschap. Door het combineren van data-driven marketing, communicatieve stopkracht, inzet van growth hacking methodieken en neuro marketing principes realiseren we onomkeerbare resultaten voor en samen met onze opdrachtgevers. Samen het beste eruit halen, daar krijgen we energie van.


Een greep uit onze klantenkring

  • Jotem Waterbehandeling

  • Schmits Chemical Solutions

  • Prolock Oeverbescherming

  • Intergas Verwarming

  • Ergolift Gevelonderhoudsinstallaties

De opdracht

Tijdens je afstudeeropdracht leren we je alles over communicatie met stopkracht en result-driven marketing. Wanneer jij je helemaal thuis voelt op dit vakgebied, hebben we een uitdagende opdracht voor je. We zijn bezig met de doorontwikkeling van onze marketing aanpak waarmee we meer grip krijgen op de klantreis, inzicht krijgen in de effecten van communicatie en de ROI op de marketing investering kunnen voorspellen. Lijkt het je leuk om onze marketing te verbeteren en tegelijkertijd ondergedompeld te worden in de huidige wereld van marketing communicatie, dan dagen we je uit en hebben we een afstudeerplek voor je.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die het geen probleem vindt zelfstandig te werken, maar ook goed functioneert binnen een team. Je bent pragmatisch en zoekt overal naar een passende oplossing. Wanneer het wat lastig is, ben jij vindingrijk genoeg om alsnog een probleem te verhelpen. Je zet je creativiteit hier ook graag voor in.

Daarnaast ben jij:

  • Vanaf februari 2024 fulltime beschikbaar

  • Een HBO/WO-student (voorkeur opleiding richting bedrijfskunde/marketing/business & IT)

  • Gepassioneerd over marketing, communicatie en big data en wil dit graag combineren

  • Affiniteit met CMS systemen, data en Microsoft programma's (Word, PowerPoint, Excel)

  • Op de hoogte van trends en innovaties op het gebied van marketing en communicatie

Wat bieden wij?

Koersgenoten biedt een stage- of afstudeerplek aan HBO/WO studenten die kennis willen maken met alle facetten in het bedrijfsleven. Bij Koersgenoten werk je samen met een ervaren marketeer, die je zal begeleiden. Afhankelijk van het project en jouw eigen inbreng worden de werkzaamheden bepaald. Bij Koersgenoten heb jij zelf dus veel te zeggen. Ook bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld thuis aan je scriptie te werken. Bovendien krijg je een passende stagevergoeding.

Koersgenoot worden?

Wil jij onze nieuwe stagiair(e) worden? Stuur dan je gegevens, korte motivatie en CV naar ronald@koersgenoten.nl o.v.v. “stage plaats” en wij nemen contact met je op!