maakindustrie

Slimme B2B Marketing

Merkwaardige verhalen

Merkwaardige verhalen

Er is een schatkamer vol met houdbare B2B bedrijven. Unieke bedrijven met allemaal een bijzonder en authentiek verhaal. Verhalen van ondernemers die oplossingen hebben ontwikkeld op het gebied van klimaatverandering, voedselvraagstukken, gezondheidszorg, energietransitie, watermanagement en armoedebestrijding. Merk-waardige verhalen die het verdienen om verteld te worden.

Wereldberoemd bij jouw doelgroep vervolg

Positief opvallen

Succesvolle B2B bedrijven hebben niet alleen een goed product, maar ook een goed verhaal. Ze vertellen in hun communicatie niet alleen wat ze te verkopen hebben, maar ook wat het bedrijf bijzonder maakt. Daardoor vallen ze in positieve zin op en weten (nieuwe) klanten ze eerder te vinden, zeker online. In een wereld waar 80% van de B2B kopers zich eerst op internet oriƫnteert, geven verhalen en bedrijven een gezicht. Wij noemen dit merkpositionering.

Merkpositionering

Meer rendement

Het verhaal achter een product of dienst vertellen is een sterke manier om vertrouwen en betrokkenheid op te wekken en zo te bouwen aan een relatie. Je bindt hiermee je doelgroep, het zorgt voor extra traffic naar je website en het versterkt bovendien je naamsbekendheid. Dit zal resulteren in meer rendement.

Makers voor Morgen

Makers voor Morgen

Wij zijn opzoek naar vernieuwende ondernemers met ambitites om te groeien. Kanshebbers die het beste voor hebben met hun bedrijf, met hun medewerkers maar vooral ook met de wereld. Wij zijn er voor de makers van nu, met visie voor morgen. Juist door hen succesvol te maken, kunnen wij het verschil maken.

Neem contact op met Luc

Gaan wij samen het verschil maken?

Ben jij als ondernemer klaar om een digitale slag te maken? Meer bekendheid bij je doelgroep en meer kwalitatieve leads? Vertel hett ons. Om het je extra makkelijk te maken hebben we een formuliert voor je gemaakt.

Contactformulier

Onze ambassadeurs