leadgeneratie

Ontmoet jouw échte klanten

Verbinden

Bereiken, boeien en binden

Dat de wereld in een razendsnel tempo digitaliseert weten we. Face-to-face contact, deelname aan beuzen en prospects actief benaderen is nog steeds heel belangrijk, maar de klant zoekt op andere manieren informatie. Steeds meer wordt er online naar oplossingen voor problemen gezocht die klanten in hun business ervaren. Maar hoe bereik je jouw potentiële klant? Én nog belangrijker; hoe maak jij van een lead een loyale klant waarmee je een langdurige samenwerking kunt starten en écht kunt bloeien? Door de inzet van slimme marketing trekken we potentiele klanten aan en activeren we ze tot een aankoop. Dit moemen wij leadgeneratie.

Wie ben jij?

De ideale klant

Leads verzamelen kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat we de doelgroep leren kennen voordat we weten op welke manier we dit gaan doen. Wie is de doelgroep en welke stappen doorloopt de potentiële klant? Met behulp van het 5V-model optimaliseren we de klantreis. De route die de klant bewandeld totdat de klant een aankoop heeft gedaan. We combineren klantdata met digitale tools om inzicht en daarmee regie te krijgen op jouw ideale klant. Zo richten we de klantreis in als een voorspelbaar bedrijfsproces. Efficiënt, beproefd en met meetbaar resultaat.

Wereldberoemd bij jouw doelgroep vervolg

Digitaal marketing proces

Door gebruik te maken van data en digitale tools gaan we opzoek naar de meest kansrijke doelgroepen. Door data te combineren met slimme marketingtechnieken richten we vervolgens de sales funnel in om jouw doelgroep te bereiken, te boeien én te binden. Digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet. Hoewel we hoogstaande techniek gebruiken verliezen we de kracht van relaties nooit uit het oog. Het zijn tenslotte de mensen die het verschil maken. B2B marketing draait om echte mensen.